A Dulux festék híres a tartósságáról

A falak átfestésének az ideje minden ingatlanban változó. Nagyban függ attól, hogy milyen hatásoknak van kitéve az adott helyiség. A Dulux festék legújabb termékcsaládjával öröm lesz dolgozni. A EasyCare változat 2016-ban robbant be a piacra. Az állaga rendkívül sűrű, ebből kifolyólag kiváló a fedőképessége. Meg kell említeni, hogy víztaszító és folteltávolító bevonattal is rendelkezik.

A konyhában a falak könnyedén bepiszkolódhatnak. A hagyományos színezékekről a szennyeződések csak részben távolíthatóak el. A Dulux festék ezekkel ellentétben sokkal strapabíróbb. A foltok úgy tüntethetőek el, hogy a felvitt réteg egyáltalán nem sérül meg.

Ez a forradalmi árucikk minden tekintetben kiváló. Az üzletekben közel 48 féle színben kapható. A sötétebb árnyalatok mellett, a világosabb tónusok szintén fellelhetőek. A kínálatban mindenki kedvére válogathat. A Dulux festék ára magasabb a hagyományos színezőanyagokkal szemben. Ha azt veszi alapul, hogy a felvitelt követően hosszútávon szép marad, akkor minden pénzt megér.