Uriage tusfürdő kettő az egyben

Mivel naponta többször is tisztálkodunk, ezért fontos a megfelelő tusfürdő kiválasztása, ami nem irritálja a bőrt. A Uriage tusfürdő csak természetes összetevőket tartalmaz, mentes bármiféle mesterséges anyagtól, színezéktől, aromától.

Az illatanyagokat is nélkülözi a termék, ami nagyon jó választás a család minden tagjának, mivel nem csupán tisztít, hanem hidratál is. A márka által kínált mindennapos komfort ennek köszönhető. A Uriage tusfürdő hipoallergén, tehát érzékeny bőrre is ideális választás. Az irritáló komponenseket teljes mértékben mellőzi, pH tartalma pedig abszolút fiziológiás, ami azt jelenti, hogy a test magáénak érzi a felhámra kerülő, kellemes textúrájú cseppeket.

A bőrnek nem elég csak a tisztálkodás, mert ezt követően ápolni is kell, hogy ne száradjon ki. Ha ezt nézzük, akkor a Uriage tusfürdő kettő az egyben, mert a testápoló krémek hidratáló, vitaminokat adó jellemvonásait is magában hordozza. Ettől eltekintve, a készítmény használata nem zárja ki más kozmetikumok alkalmazását.