A keresztelő ruha legyen mindig elegáns!

A keresztelés egy meghatározó esemény a család életében. Felejthetetlen alkalom, ezért az sem mindegy, hogy a kicsin milyen a keresztelő ruha. Természetesen ilyenkor is fontos, hogy a kicsi cukin mutasson, azonban a jeles esemény alkalmával más szempontokra is hangsúlyt kell fektetni. A legtöbben a keresztelésre a fehér színű ruhákat részesítik előnyben, hiszen ez szimbolizálja a tisztaságot, ártatlanságot.

Ez a ruha ugyanakkor mind anyagában, mind pedig szabásában elegáns kell legyen. Sok szülő kedveli a tüllös, habos-babos ruhakölteményeket, míg mások inkább az egyszerűségre törekszenek. Bármelyikre is essen a választás, a keresztelő ruha minden esetben legyen kényelmes és az időjárási viszonyoknak megfelelő. Mondanunk sem kell, hogy az a legfontosabb, hogy az ünnepelt érezze jól magát az öltözékében. Mint bármelyik viselet, úgy a keresztelő ruha esetében figyelni kell arra, hogy könnyen le- és felhúzható legyen, hiszen egy túl szűk ruhácska feladása sokszor kellemetlen perceket okozhat a babának és a szülőknek is. A lyamar.hu webáruházban keresztelő ruha is megrendelhető, ráadásul verhetetlen áron. Az ujjatlan, alkalmi modell törtfehér színben roppant elegáns és egyedi a flitterekkel, masnikkal díszített, hófehér felső résszel, valamint az alsó magában nyomott mintás szoknyácskával.

Kitűnő választás bármelyik szezonra, hiszen egy hosszú ujjú bodyval és kabátkával kombinálva akár a hidegebb időben is remek megoldás. Aki a keresztelő ruhát még feldobná valamivel, az szintén ebben a webshopban talál gyönyörű baba fejpántot tüllvirággal díszítve. Egy ilyen szettben a kicsi valóban olyan lesz, mint egy kis angyal.