A komfort és a megtakarítás szinonimája a Honeywell Evohome szett

Egyes modern rendszerek képesek a különböző eszközök kezelésére, illetve a biztonság, a kényelem és a megtakarítások biztosítására azáltal, hogy okostelefonon keresztül valós idejű hozzáférést és vezérlést biztosítanak a világ bármelyik pontjáról. Az intelligens Honeywell Evohome szett meglétében a fűtési rendszer hosszú ideig tökéletesen működik a lakóépületekben, kereskedelmi vagy ipari építményekben.

Az alapkészlet folyamatosan bővíthető új eszközökkel a klíma, a fűtés, a biztonság és egyéb automatizálási feladatok széles skálájának elvégzéséhez. A Honeywell Evohome szett mobileszközökről történő állandó vezérlési és felügyeleti képességének köszönhetően, a felhasználó azonnal figyelmeztetést kap egy veszélyes helyzet bekövetkeztéről, hogy dönthessen a további lépésekről.

A Honeywell Evohome szettnek köszönhetően, az intelligens otthonban mindig kellemes hőmérséklet lesz. Akkor is, amikor a lakók otthon vannak és akkor is, amikor távol vannak. Ráadásul nem fognak horribilis összegeket fizetni az energiáért.