A csiszolókorong a felújítás mestere

A felületek felújításának egyik kiváló módja a használt felső réteg gyors eltávolítása. Természetesen, erre csak olyan anyagok esetében van lehetőség, amelyek elég vastagok és ellenállóak, akárcsak a legtöbb padlócsempe. Az egyre gyakrabban természetes kövekből készült burkolóelemek esetében, a csiszolókorong bevetése még javasolt is lehet.

Főként azokon a területeken, ahol fokozottan igénybe van véve, mivel az eredeti szín és fény gyorsan megkophat. A karcok eltávolítása ugyanakkor nem okozhat többé problémát. Ugyanígy jelenthet némi hibát egy él letörése vagy sarok sérülése, viszont a csiszolókorong ilyenkor szintén bevethető. A többlépcsős feladatvégzés alatt, a sérülések megszüntethetőek és helyreállítható a felület vonzó állapota.

A rendszeres vízadagolás mellett, a keletkezett hő elvezethető, amivel fokozható a csiszolókorong élettartama és hatásfoka. Ennek következtében lecsökken a porképződés és a környezeti terhelés. A TLS SPIDER10 gyémánt csiszoló- és polírozótárcsa a bonyolult felületeken is alkalmazható és semmilyen kívánnivalót nem hagy maga után.