A korszerű bicikli gyerekülés igen kényelmes

A kerékpározásról nem kell lemondani akkor sem, ha kisgyermek van a családban. A bikelife.hu webáruházban számos minőségi bicikli gyerekülés áll az érdeklődők rendelkezésére, olyan neves gyártóktól, mint amilyen a Polisport, a Bobike, a Hamax és az OkBaby.

A modellek között találhatóak előre homlokcsőre, a váz hátsó részére és a csomagtartóra rögzíthető darabok is. A bicikli gyerekülés fajták különböző terhelhetőséggel rendelkeznek. A kereskedelmi kínálatban leginkább elterjedtek 15, 22 és 35 kilogrammos limittel rendelkeznek. A színváltozat és a kialakítás igen változatos ebben a termékkategóriában, a fiús és a lányos ülések mellett, unisex kivitelezésűek is beszerezhetőek.

Mindegyik könnyen fel- és leszerelhető, valamint el van látva három ponton záródó biztonsági övvel és kényelmes, állítható hosszúságú lábtartóval. A jelenleg forgalomban lévő, korszerű és biztonságos bicikli gyerekülés modellek könnyű, de strapabíró szerkezetűek, az ülésük általában emelt, a háttámla pedig a maximális kényelem érdekében párnázott.