A LOGICO Primo óvodás kortól ajánlott

A fejlesztő játékok egyre nagyobb sikernek örvendenek a szülők körében. A LOGICO Primo feladatlapok az óvodás kor előtt is használhatóak és a tapasztalatok azt mutatják, hogy a gyermekek tényleg szeretni szokták. Ebben a korban még minden újnak tűnik, a színek, a formák, a minták és akkor még ott vannak az állatok, a cuki figurák és rengeteg felfedezni való dolog.

A feladatlapok mindig egy bizonyos téma köré fókuszálnak, hogy a picik nevetve tanuljanak, fejlődjön az ügyességük, ráadásul a képernyő elől is elrángatja őket. Szomorú azt látni, hogy egyre többen nyomják a telefont a gyerekek kezébe csak azért, hogy egy kis csend legyen körülöttük.

Pedig a picik arra vágynak, hogy foglalkozzanak velük, mindig legyen a közelükben egy felnőtt vagy gyerek, akivel tudnak játszani. Ha a szülő is be akar kapcsolódni a feladatokba, akkor a LOGICO Primo nagyszerű választás lesz, mivel nekik kell vezetniük a kitöltőt. Ha pedig a kerettel együtt szerezzük be, akkor még több lehetőségünk lesz a fejlődésre.