A slip on cipő a hölgyek új kedvence

Régen a terhes nőknek több könnyítést kerestek. Minden bizonnyal így született meg a slip on cipő is, ami a kényelemről és gyors belebújásról híres. Ezek az új modellek leginkább a régi tutyikhoz hasonlítanak, viszont keverték a sportos esztétikát az alkalmival. Ezáltal olyan lábbeliket kapunk, amelyek mindenhez passzolnak, miközben a kényelmünkről is tökéletesen gondoskodnak.

Te kipróbáltad már? Ha nem, akkor talán eljött az ideje, hiszen a slip on cipő lényege, hogy senki ne álljon az utadba. Lehet, hogy egész nap a boltban dolgozol vagy éppen az irodában ülsz, azonban nem mindegy, hogy mi van a lábadon.

Bizonyára arra vágysz, hogy a kinézet és a kényelem kéz a kézben járjanak, ami azt jelenti, hogy a munkahelyen kívül szinte bárhová felveheted. A jó slip on cipő ugyanúgy passzol a farmerhez, mint a kedvenc szoknyádhoz, tehát bátran voksolj mellette! Ha pedig több színben választod ki, akkor a tavaszi és az őszi ruháidhoz is lesz egy tökéletes lábbelid. Ha még bátrabb vagy, akkor nézd meg a vagány színeket!