A Peugeot 206 felni esztétikus megjelenésű

A gyártó számos méretben, többféle keréktárcsát kínál az autótulajdonosoknak. A Peugeot 206 felni színválasztéka is hatalmas. Napjainkban egyre gyakoribbak a sötétszürke, a fekete vagy a piros-fekete változatok. Egyes modellek esetén merészebb árnyalatokkal is találkozhat. A méretet tekintve érdemes az arany középutat választani, hiszen a túlságosan méretes darabok befolyásolják a jármű gyorsulását és fogyasztását. Egy jól megválasztott keréktárcsa szebbé varázsolja a kocsit. Az alumíniumból készült variációk súlya könnyű.

A Peugeot 206 felni ezen fajtája egyszerű irányíthatóságot eredményez. Az üzemanyagárak igencsak magasak, ezért minden apró megtakarítás sokat számít. A termék több szempontból is előnyös amellett, hogy nagyot lendít a küllemen. Az acél verziót illetően meg kell említeni, hogy strapabíró, viszont nehezebb. Lényegesen nagyobb terhet jelent a járműnek. Nem nevezhető sérülékenynek, szóval kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak. A Peugeot 206 felni merész megjelenést biztosít a kocsinak.

A VW Golf 6 alufelni helyes karbantartása

Amikor valaki ilyen terméket vásárol, akkor nagyon fontos, hogy a paramétereket helyesen válassza meg. A VW Golf 6 alufelni takarítása havonta 2-4 alkalommal javasolt aszerint, hogy a járművet mire használja. A rendszeres karbantartás hiányában károsodhat a rozsdásodás miatt. Nem javasolt a nagy forróságban tisztítani. Ezen kívül, célszerű kerülni az olyan autómosókat, ahol savtartalmú szerekkel dolgoznak. Ne alkalmazzon olyan készítményt, ami karcolhatja a keréktárcsát! A matt változatok esetén polírozót egyáltalán nem szabad használni.

A VW Golf 6 alufelni tisztításakor az 1 bar nyomásnál erősebb vízsugarat kerülni kell. Léteznek speciálisan keréktárcsák pucolására készített szerek, amelyek segítségével a karbantartás gyerekjáték. A kiegészítő előnyei közé tartozik, hogy csökkenti a jármű rugózatlan tömegét, ezáltal javul a gyorsulás, a fékezés, az úttartás, a vezetési érzet és kevesebb lesz a fogyasztás. A VW Golf 6 alufelni felszerelését követően, a motornak a gyorsításhoz kevesebb energiát kell kifejtenie.