A propoliszos mézet a gyermekek is szeretik

A propolisz a természet egyik nagylelkű ajándéka, ami rengeteg pozitív hatással van az emberi szervezetre. Mivel a propolisz íze sokaknak meglehetősen erőteljes, karakteres, ezért a termelők a propoliszos méz előállításával teszik kellemesebbé ennek a méhészeti terméknek a fogyasztását.

Sok felnőtt is ódzkodik az olyan ételek-italok fogyasztásától, amelyek nem éppen kedvesek az ízlelőbimbóiknak, de a gyermekekre ez főként jellemző. Nem kell azonban lemondani a propolisz fantasztikus hatásairól, hiszen a propoliszos méz igen finom, ráadásul ötvözi mindkét összetevő hatását. A BeoBee termékében a propolisz fanyar íze helyett, a repceméz selymessége dominál, ráadásul a termék kellemesen krémes, így a fogyasztása kifejezetten kellemes.

Miért érdemes a propoliszos méz alkalmazását bevezetni a mindennapokba? Ez a csodálatos termék torokfájdalmakra, torokgyulladásra és megfázásra kiválóan választás, hiszen a propolisz nem más, mint természetes antibiotikum. Emellett még számos betegség kezelésére és megelőzésére is alkalmas.