A split klíma 3 5 kW teljesítményben is kapható

Ez az úgynevezett osztott légkondi két részből tevődik össze, egy kül- és egy beltéri panelből. A split klíma 3 5 kW változatát éppen úgy, mint a többi berendezést szigetelt rézcső köti össze, ami egyébként a hűtőközeg szállításáért is felelős. A berendezés a népszerűségét a csendes, valamint energiatakarékos üzemelésének köszönheti a leginkább.

A kompresszor a kültéri egységben került elhelyezésre, ezért a beltéri egységet kisebbre és esztétikusabbra tudták tervezni, illetve kialakítani a szakemberek. A split klíma 3 5 kW teljesítményű variációját 25-60 nm közötti helyiségekbe javasolt elhelyezni. A termék pozitívumai közé sorolható többek között, hogy szinte bárhová fel lehet szerelni.

Az egyik legelterjedtebb megoldás az oldalfalra telepíthető modell. Ezen kívül előszeretettel vásárolják meg az állítható és a mennyezeti típust is. Mindegyik kialakításnak megvan a sajátossága. A split klíma 3 5 kW típusa kifejezetten felhasználóbarátnak nevezhető. Ha szeretne egy strapabíró szerkezetet, akkor ne habozzon tovább!