A Thesera eljárás eredményes

Az idő múlása és a sajnos az elkerülhetetlen napi stressz bizony rányomja a bélyegét az arcbőrünkre is, így egyeseknél már nagyon korán megjelennek az apró barázdák, a ráncok. Szerencsére, van egy világszenzációs ránctalanító kezelés, a Thesera, ami feszesebbé teszi a megereszkedett bőrt. Ez egy forradalmian új ránctalanító és lifting hatású kezelés, ami már az első alkalommal kiváló eredményt nyújt. Legfontosabb előnyei közé tartozik, hogy maximálisan biztonságos, teljesen fájdalommentes, nem produkál semmiféle mellékhatást.

A Thesera tulajdonképpen 1 órás pihentető kezelés, ami látványos, szép eredménnyel jár. Az eljárás lényege, hogy a teljesen tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrt kezelje, amin keresztül a hatóanyagok és a bőrbe olvadó szál ki tudja fejteni a jótékony hatását. A kezeléshez minden szükséges terméket megvásárolhatunk a webshop.topkozmetikus.hu online üzletből. A Thesera kezelés következtében a vonalaink lényegesen határozottabbak, kontúrosabbak lesznek, növekszik a bőr tömörsége.

A Thesera termékek széles választéka

Természetesen, a kezelés elvégzéséhez szükség van bizonyos minőségi produktumokra is, mert csak ezekkel tudjuk elérni a várt eredményt. Magas színvonalúak a webáruházban felsorakozó Thesera termékek, amelyeket szettben is beszerezhetünk. A csomag professzionális termék, amit kizárólag regisztrált szakemberek és szerződött kereskedők vásárolhatnak meg. Lássuk, hogy melyek azok a Thesera termékek, amelyek elengedhetetlenek az eljárás folyamán! A bőr előkészítéséhez kell arclemosó hab és speciális hámlasztó szérum.

Következő lépés a PDG szálak alkalmazása, tehát ekkor szükséges a feszesítő szál és szérum. A Hydra Booster szintén nem hagyható ki a folyamatból, mert fokozza a vérkeringést. Ezt követően, a lifting hatású gél használatára van szükség, ami a bőr feszesítésére szolgál. A Thesera eljárás utolsó lépése a bőr ápolása intenzív feszesítő hatással rendelkező ampullával. Ezek a Thesera termékek egytől-egyig szerepelnek az online drogéria felhozatalában. Innen célszerű megrendelnie minden szakembernek.