A tökéletes frizura és a Dyson Airwrap

Az ápolt, igényes frizura hatalmas vonzerővel bír. Ennek az alapvető értéknek a szellemében születtek meg a Dyson Airwrap hajformázó termékei is. A korszerű hajformázó eszközöknek köszönhetően, a szálak károsodását mellőzve, egyszerűen születnek meg a lágy hullámok vagy az egyenes tincsek.

Alkalmi és hétköznapi megjelenésünk is a maximumot fogja képviselni, ezáltal pedig mi magunk is feltöltődünk önbizalommal, ami ugyebár minden vonzerő kulcsponti eleme. A Dyson Airwrap termékek extrém hőhatás nélkül adják meg a kívánt formát a tincseknek. Nincs többé lelapult, unalmas fazon vagy kusza rendezetlenség.

A nehezen kezelhető hajzuhatag egyszerűen megszelídül a kiegészítők használatával. A frizura tervezhetővé válik, ez pedig azoknak kedvez, akik szeretik a tudatosságot a hajviseletben is. A Dyson Airwrap előformázó szárító fej felkészíti a tincseket a formázásra. A dúsító körkefének hála, nincsenek többé lelapult hajszálak, a készülékből kiáramló levegő a hajszálak közé bejutva gondoskodik a megfelelő tartásról.