A Xiaomi Poco X3 rövid bemutatása

Ennek a nagyszerű készüléknek sok kiváló tulajdonsága létezik, ezért nem csoda, hogy egyre többen döntenek a megvásárlása mellett. Nem nevezhető drágának a Xiaomi Poco X3, ha a konkurencia telefonjait veszi alapul. Kimagasló felszereltségével képes ugyanazt nyújtani, mint a többi márka méregdrága variációi. A mobil IP védelemmel van ellátva.

A termék 3,5 milliméteres Jack csatlakozóval, stereo hangzással, FM rádióval, infrával, 64 megapixeles kamerával, értesítési LED-el, kiváló processzorral, valamint 5160 mAh kapacitású akkumulátorral kerül a termékpalettákra. A Xiaomi Poco X3 súlya 215 gramm, ami nem nevezhető könnyűnek. Ezt leginkább a tisztességes méretű akkunak köszönheti.

A fémkeret műanyag huzallal és hátlappal van burkolva. A telefon kobaltkék vagy árnyékszürke színben szerezhető be az üzletekből. A készülék 165,3*76,8*9,4 mm méretekkel rendelkezik. A Xiaomi Poco X3 ellenáll a pornak és a fröccsenő folyadékoknak is. A lekerekített széleinek hála, jól belesimul a tenyérbe, ami által kényelmes a használata.