Alkalmi cipő a tökéletes megjelenéshez

Esküvő, ballagás, keresztelő? Ahogy a felnőtteknek, úgy a gyermekeknek sem egyszerű az eseményhez illő, mégis kényelmes alkalmi cipők megtalálása. Ha még babakocsiban tartózkodik a program alatt, megfelel egy fekete vagy fehér vászon, esetleg bőr modell is, de ha már jár a lurkó, válasszunk elegáns, „felnőttes” lábbelit számára is.

Kisfiúknak találunk fekete bőrcipőt tépőzárral vagy fűzővel. Vízhatlan, kényelmes, minden jeles alkalomra bevethető, legyen az évnyitó, esküvő, színház. Kislányoknak már összetettebb a kérdés. Nekik választhatunk kisebb sarokkal ellátott, úgynevezett kopogós modellt, de azt csak akkor alkalmazzuk, ha a gyermek már magabiztosan jár! Alkalmi cipők közé sorolhatók a balerinák is.

Válasszunk feketét vagy fehéret, azok mindenhez passzolnak és elegánsak! Kedves masnival ellátott, kővel díszített vagy flitteres változatot egyaránt találunk a kínálatban. Az első szempont mindig a gyermek biztonsága és kényelme legyen, vagyis tartsa kellőképpen a bokát és legyen komfortos a lábaknak!