A fatüzelésű vagy az elektromos kandalló kiváló fűtési alternatíva

A megemelkedett energiaárak miatt célszerű a fűtési rendszerek átgondolása, gazdaságosabbá tétele. A kandalló használata reneszánszát éli, mivel azonban a vásárlása hosszú távú beruházásnak számít, ezért fontos, hogy alaposan gondoljuk át, hogy hova és milyen típust szeretnénk.

A lehetőségek tárháza rendkívül széles, a Technical Kandalló bemutatótermében jelenleg nyolcvanegy féle kandalló betétet és huszonnégy komplett burkolatot tekinthetünk meg. Abban az esetben, ha a fatüzelésű berendezés telepítésére nincs lehetőség, a bemutatóteremben 20 féle elektromos típusból választhatjuk ki a számunkra leginkább megfelelőt.

A 30 éves tapasztalattal rendelkező cég kiváló minőségű fűtőberendezések tervezésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik, amelyek a különböző vizsgálatokon mindig a legjobb minősítést kapják és világszerte keresettek. A kiválasztott kandalló típus 4 különböző stílusú burkolattal kombinálható így a megjelenése garantáltan az egyedi ízlésünkhöz és az otthonunkhoz igazítható.