Aloe vera gél külső és belső sérülésekre

Ma már egyre többen fordulnak a természetes gyógymódhoz lehetőségeihez. Az aloe vera gél olyan hatással rendelkezik, amit még az orvosok is bátran ajánlanak, ráadásul ehhez hozzájön az értékes tápanyagtartalma is. Nemcsak külső kezelésekre, hanem étrend kiegészítőnek is használható, mivel erősíti az immunrendszert és enyhíti az ízületi problémákat.

Nem kell hozzá vény, más vitaminokkal és ásványi anyagokkal együtt is a szervezetbe juttatható. Amennyiben külsőleg akarjuk alkalmazni, akkor csak le kell vágnunk a rostos leveleket, majd a nyálkás lét a bőrünkre kenni. Nemcsak zúzott sebeknél, hanem például pattanásoknál vagy égési sérüléseknél is a segítségünkre lehet.

Enyhíti a bőrpírt és az irritációt, szebbé varázsolva a bőrünket. Nagyon gyorsan felszívódik, így hidratálásra is bátran használhatjuk. Érdemes először megtisztítani a bőrfelületet és utána kenni rá az aloe vera gélt. Használatának előnye, hogy minden bőrtípushoz illik, nem kell attól félnünk, hogy zsírossá teszi vagy kiszárítja az arcunkat.