Az okos termosztát a jövő felé vezető út első állomása

A fűtés megoldása a téli időszakban igen kényes téma, mivel nem mindenki tud hatalmas kazánokkal fűteni és sokan a tűzrevalót sem tudják megvásárolni, így beszélhetünk Magyarországon is a fűtési szezon válságáról. Az okos termosztát csupán egy álom volna? Sokan csak szájtátva nézzük a külföldi filmekben, hogy egy gombnyomásra minden beállítható rajta.

Pedig nem elérhetetlen találmány, de mindenképp jövőbemutatóan profi. Ami azt jelenti, hogy az intelligens házak megnevezésnek szerves részét képezi az okos termosztát is, általa pillanatok alatt varázsolhatunk meleget egy hűvös téli napon a szobába.

Ezek a távvezérléssel funkcionáló kütyük nem járnak alapvetően a kazánok mellé, magunknak kell megvásárolnunk és összeszinkronizálni a berendezésekkel. Kérhetjük vezeték nélküli rádiós és wifi kapcsolattal egyaránt. Megnyugodhat minden érdeklődő, hiszen nem az okos termosztát eszköz megvásárlása okozza majd a legnagyobb fejfájásokat a kiadások tekintetében, hanem a teljes kazánrendszer kiépítése.