Ázsia újabb csodaterméke a gua sha

Hallott már róla? Egy új trend árasztotta el a világot és be kell vallani, hogy nem is a rosszabbik fajtából, hiszen ki ne szeretne minél tovább egészséges és fiatal maradni?!

Ez persze nem kriogén fagyasztás és nem is Botox injekció, de mindenképpen egy síkban van ezekkel. A gua sha Ázsiából származik és képes új életet adni a bőrnek. Ez egy szívecske alakú anyag, így biztosan meghódítja mindazok szívét, akik használni merik.

Ha figyelembe vesszük, hogy a gua sha kínaiul azt jelenti, hogy lekaparni minden rosszat, akkor teljes újjászületésre számíthatunk. A rendszeresség nagyon fontos a gua sha használatában és ez csak akkor lehetséges, ha nagyon szeretjük magunkat, különösen a testünket. Fegyverkezzünk fel türelemmel és kezdhetjük is!

Masszírozzuk az előzőleg megtisztított bőrre a kedvenc krémünket vagy szérumunkat a gua sha segítségével! Ne feledkezzünk meg a nyakról sem! Csúsztassuk le a nyakunkon, hogy a nyirokcsomókon keresztül távozzon a folyadék. Először gyengéden, majd keményebben masszírozzunk, mert ez ellazítja az izmokat.