Felnyitható bukósisak többféle színben

A nyitott bukósisakok jellemzően a robogó rajongók támaszai, de webáruházunkban egyre több versenyző választ legalább egy ilyet, amikor a felszereléseket készülnek beszerezni.

A vintage stílusú felnyitható bukósisak előnyei a szélesebb látómező, valamint a vezetési körülményekre való nagyobb odafigyelési lehetőség. Nagyszerű érzés, amikor motorozás közben érzi a szelet az arcán. Egyes felnyitható bukósisakok védőszemüveggel rendelkeznek, mások pedig nem. A márkától és a sisak jellemzőitől függően, széles skálán kaphatóak az árak tekintetében. A felnyitható bukósisak egyetlen valódi hátránya, hogy kevesebb védelmet nyújt az állkapocs vonala körül, mint egy teljes fedésű sisak.

Bárki, aki ilyet vásárol, mérlegelje az előnyeit és hátrányait egyaránt, tekintettel a leggyakrabban tapasztalt motorozási körülményekre. Webáruházunkban prémiumminőségű termékeket talál a Caberg márkától, többféle színben, például piros, neonzöld, klasszikus fekete, szürke, kék egyaránt van, így mindenki olyat vehet, ami az igényeit kielégíti.