Egyediséget érünk el a decoupage ragasztóval

A különböző motívumokkal díszített bájos terítők és papírok semmit sem érnek, ha a műhelyedben nincsenek jó minőségű kellékek. Hála a decoupage ragasztó feltalálásának, egyszerűen valósággá válhat a tökéletes projektről alkotott elképzelésed. Ezért boltunk választékából nem hiányozhatnak a tartós és könnyen alkalmazható ragasztók.

A decoupage ragasztók különböző munkákhoz igazított javaslatok gazdag kínálatát jelentik. Többféle formájukat különböztetjük meg. Az első típusba a vízbázisú ragasztók tartoznak, amelyek jól működnek a papírokkal. Ezek különböző felületeken használhatóak. Száradás után vízálló réteget képeznek, így kiváló felületet biztosítanak a díszített tárgyaknak.

A második típus a lakkos decoupage ragasztó, ami amellett, hogy tökéletes tapadást biztosít a szalvétáról vagy papírról előzetesen kiválasztott motívumokhoz, maximális védelmet is garantál a tárgyaknak. Használhatjuk fára, üvegre, kartonra, gipszre vagy kőre. A decoupage ragasztó széles választéka megfelel mind a hobbistáknak, mind a kézművesség kifinomult ismerőinek.