Közelgő események itt: Nagyvárad, nézze meg Ön is!

Egy városban az év minden szakában vannak különböző események, amelyekre sokan ellátogatnak. A Partium gyönyörű településén is így van ez. Közelgő események itt: Nagyvárad listáján szerepel például a 2023. március 31-ére a Csillagocska Alapítvány által megszervezett Kézművesség ma. Az esemény fő témája a Révi Fazekasság és a Köröstárkányi Pulitéros Tojás.

Előadások és bemutatók lesznek ezen az alkalmon, de a résztvevők mélyíthetik tudásukat a gyakorlati műhelyekben is. Tovább megyünk! Közelgő események itt: Nagyvárad megtekinthető lesz a Tibor Ernő Galéria tagságának csoportos kiállítása is. A kiállítás a 33 éve együtt címet kapta, ahol a jelenlegi aktív tagok mutatják be az alkotásaikat.

Érdemes megtekinteni ezeket a gyönyörű műveket, mert életre szóló élmény lesz. Akiknek kedvesek a kulturális programok, azok megtekinthetik a nagyvárad.hu weboldalon, hogy melyek lesznek a közelgő események itt: Nagyvárad. Ebben a városban soha nem lehet unatkozni, a pezsgő kulturális élet mindenkinek kínál szép órákat.