Elektromos láncfűrész – amikor gyorsan vágni kell

Vágni, darabolni valamilyen faanyagot gyakran kell, főként akkor, ha szeretünk barkácsolni vagy kertészkedni. Ahol udvar van, ott egy elektromos láncfűrész létjogosultságot kap. Ez a berendezés kialakításában valamivel egyszerűbb a benzines változatoknál. Természetesen nem feledkezhetünk meg a korlátairól sem, amit leginkább a hálózati igénye és a kábel nyújt.

Ezek viszont könnyen figyelmen kívül hagyhatóak, amikor csak alkalmi, de azonnali segítségre van szükség a konnektorokhoz közel. Teljesítménytől függően, az elektromos láncfűrész, a lécek mellett, gerendák, de akár rönkfák szelésére is megfelel. A tervezők igyekeztek olyan módon megépíteni a termékeket, hogy maximális hatásfokot és magas kényelmet biztosítanak.

Az automatikus lánckenés, az egyenletes indítást biztosító Soft Start funkció, a motorfék, a szerszám nélküli láncfeszítés mind része a termékek legtöbbjének. A Riwall és Scheppach elektromos láncfűrész felhozatalban mindenki megtalálja azt, amelyik a sajátos igényeinek leginkább megfelel. Ami pedig a kedvező árakat illeti, azok szintén garantáltak.