Blum fiók több fajtája

Nagyon kellemetlen és idegesítő, ha a fiók nem működik tökéletesen, akadozik, nem csúszik, szinte egy kaland, mire ki tudjuk húzni. Azért eszményi döntés a blum fiók rendszer, mert ezek egyik pozitívuma a könnyű futás, a magas mozgáskomfort.

Mindezek mellett, esztétikai szempontból is nagyszerűek, mivel kiválóan illeszkednek a bútorok design igényeihez. A blum fiók rendszerek magas minőségéhez tehát esztétikus megjelenés is párosul. Több típusát is ismerünk.

A legrabox egyenes vonalú, visszafogott design, tiszta formanyelvvel és kiemelkedően magas mozgáskomforttal rendelkezik. A Tandembox antaro letisztult, szögletes formát képvisel, akár korláttal, akár oldalmagasított, zárt fiókkal.

Mivel az elemek színben illeszkednek egymáshoz, az egyszerű megjelenési formát kiemelik. A Metabox blum fiók csak kevés alkatrészből áll. Bármelyiket választjuk is a felsoroltak közül, érdemes felkeresni a butorkellek.eu weboldalt, ahol minden információt megismerhetünk a fiókrendszerekről és meg is rendelhetjük azt, amelyiket optimálisnak gondoljuk.