Elképesztően szép az olcsó sötétítő függöny

A modern belső terek ideális ablakdekorációi ma a Blackout és a Dimout névre hallgatnak, amelyek 100%-os elsötétítéssel rendelkező textíliákból készülnek. Az olcsó sötétítő függöny az elmúlt évek slágere. Ha Önnek is fontos az egészséges életmód és a pihentető alvás, akkor ez a fajta szövet ideális lesz. Az átlátszatlan anyag nappal a napfénytől, este pedig az utcai lámpáktól véd, emellett hangszigetel és nem engedi be a meleget. Az olcsó sötétítő függönynek 3 rétege van.

Az első réteg díszítő, egy klasszikus szövet, ami a szoba felé néz és mindig esztétikusnak, kopásállónak tűnik. A második nagy teherbírású réteg, sűrű szatén szálakból, ami megakadályozza, hogy a fény áthatoljon a szöveten. A fehér akrilhabot egy harmadik vékony rétegben alkalmazzák, a jobb fény megkötési eredmény érdekében. Ez enyhén gumiszerű érzetet kelt. A webáruházunkban megtalálható összes Blackout és a Dimout szövet minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik. Raktárunkban mindig van készen a különböző textúrájú olcsó sötétítő függönyből.

Wellsoft anyag puha takarókhoz

A szövet technológia fejlődése lehetővé teszi az új típusú textíliák előállítását. Így született meg a mikroszálas wellsoft anyag. Fontos tudni, hogy ez, bár szintetikus, egy újgenerációs szövet, amit Japánban találtak fel. A wellsoft anyag alapja a legfinomabb poliészter szál, ami sokkal vékonyabb, mint a selyem és más természetes fonal. A mikroszálak számos üreget képeznek, amelyek levegővel vannak kitöltve. A wellsoft a frottírt helyettesítő mesterséges szövet. Egy ilyen takaróval takarózni igazi öröm.

A mikroszálas puha szövetből készült termékek kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek. A szövet meglehetősen tartós, mivel poliészter fonalat használnak a gyártásához. Nagyon egyszerűen mosható mosógépben, alacsony hőmérsékleten. Mosás közben nem foszlik és nem kell vasalni sem. A mikroszálak nagyon könnyűek, melegek, bolyhosak és nem keletkezik szösz a felületükön. Webshopunkban az érdeklődők a wellsoft anyagok széles skáláját tekinthetik meg. Számos színt kínálunk, amelyek minden modern belső térbe illeszkednek.