Esztétikus és praktikus ajándék férfiaknak

A férfiak köztudottan feledékenyebbek, mint a nők, ezért őket néha emlékeztetni kell, vagy pedig jegyzeteket készítenek nagyon sok mindenről. Egy krétával írható jegyzetbögre észbontóan jó ajándék férfiaknak, ugyanis ennek az oldalára bármi felírható emlékeztetőnek, de a napi teendők szintén.

Kreatív elméknek, feledékenyeknek egyaránt ideális választás, hiszen a bögrét sűrűn a kezükbe veszik, amikor kávéznak, teáznak vagy csak vizet isznak belőle. Ez az ajándék férfiaknak megrendelhető a crazyshop.hu webáruházból, a csomag pedig tartalmazza bögrét és a krétát is. A csésze peremének színe változó, lehet piros, fehér, kék vagy sárga.

Igazán ötletes ajándék férfiaknak ez a termék, ráadásul nagyon praktikus. Könnyen tisztítható az oldala is, hiszen az elvégzett feladatokra történő emlékeztető egyszerűen letörölhető róla. De ugyanott számos másfajta ajándék férfiaknak is megtalálható, sok vicces van közöttük. Esztétikus és/vagy praktikus, az teljesen mindegy, csak örüljön neki a megajándékozott, mert minden esetben ez a célunk!