Geox cipők az átmeneti időszakra

A gyerekek lába gyorsan nő, havonta akár 0,2 hüvelyket is. Az is tény, hogy a legkisebbek nem tudják megmondani a felnőtteknek, ha már nem passzol a lábbeli. Más szóval, a felnőtteken múlik, hogy szemmel tartsák az apró testrészeket. A Geox cipők készletéből válogatva biztosan talál olyan modellt, ami megfelel a gyerkőceinek.

A fiatalok lába sebezhető és puha. A korai életkorban a lábfej nagy része porcból áll. A legrosszabb esetben a túl szoros, nem diszponált lábbeli szorítja és megakadályozza az anatómia egészséges fejlődését. A gyerekek naponta átlagosan 19.500 lépést tesznek meg. Ez bizony komoly Geox cipőket igényel.

Szülőként mindig nagyon figyelnünk kell, amikor csizmát vagy másfajta lábbelit vásárolunk. A baba első lépése a kisgyermekkorba való átmenetet és egy teljesen új világ felfedezését jelzi. Ahogy nő, és felfedezi a környezetet, gondoskodni kell a biztonságáról, különösen, ha a szabadban tartózkodik. Ez egy egyszerű, de lényeges szempont a megfelelő, testhezálló Geox cipők rendelésekor.