Gomba formájú solár lámpa

Ha a házkörüli világítás kerül napirendre, érdemes olyan megoldásokban gondolkozni, amelyek a Nap energiáját használják fel erre a célra. A solár lámpa elektromos energiává alakítja a napenergiát, ezzel biztosítja a kert gazdaságos és környezetkímélő megvilágítását.

Voltaképpen nem is kell ezért fizetnünk egyetlen fillért sem, csak a lámpákat szükséges beszereznünk és elhelyeznünk. Ezt megtehetjük szintén kedvező anyagi feltételek mellett, a ledezz.hu webshopból. A kínálatban sokféle solár lámpa megtalálható, így a ház stílusához passzolót lehet kiválasztani. Vannak műanyagból, fémből gyártott modellek, amelyek egytől-egyig kiváló minőséget képviselnek.

Nem kerülnek sokba, könnyen megvehetünk több darabot is, hiszen nyilvánvaló, hogy 1-2 nem elég egy méretesebb telekre. Csodás hangulatban tölthetjük még alkonyat után is az időt a kertünkben, ha a megfelelő solár lámpa típusok kerülnek alkalmazásra. Nagyon aranyosak például a gombát, baglyot és csigát formázó modellek a webshop bőséges palettáján.