Gyorsan megtérül a Honeywell Evohome ára

Az energiamegtakarítás kulcsfontosságú tényezővé vált az elmúlt években, amire megéri költeni. A Honeywell Evohome rendszer a magasszintű kényelmet képes nyújtani. Bár már egyre több helyen van konvektoros fűtés és gyakran található termosztát is az épületekben, de ezek többnyire egyetlen zónaként kezelik az egész ingatlant. Ilyen formában mindenhol ugyanolyan meleg uralkodik, ahol van fűtőtest.

Ahol pedig nincs, ott többnyire jóval hűvösebb van. A Honeywell Evohome megoldások révén ennek vége. A továbbfejlesztett szabályozónak hála, már a gázkazánokhoz, használati meleg víznek az előállításához, radiátoros és felületfűtési rendszerekhez ugyanúgy hozzáilleszthető. A hűtésből ugyanúgy kivetheti a szerepét.

Teljesen hőszivattyú kompatibilis, valamint el van látva internetes időjárást követő funkcióval. Az így begyűjtött adatok birtokában, a Honeywell Evohome tudni fogja, mikor kell jobban rákapcsolni vagy csökkenteni a teljesítményen. A gyors megtérülésnek hála, a befektetés garantáltan beváltja a hozzá fűzött reményeket.