Hamar megy a duguláselhárítás 13. kerület területén

Megtörténik, hogy valamilyen idegen tárgy kerül a lefolyóba, a WC csészébe, ami lehet egy rongy, illatosító vagy gyerekjáték, így dugulás alakul ki. Ha nem jutunk eredményre a duguláselhárító szerekkel, kézi eszközökkel, akkor nincs más hátra, a duguláselhárítás 13. kerület feladata szakemberre hárul. Angyalföldön is dolgozik a Kovács és Fia cég.

Számukra az ilyen jellegű problémák megoldása nem jelent gondot. Gyors kiszállásra és pontos, garanciális munkavégzésre számíthatunk, ha ezekkel a szakemberekkel vesszük fel a kapcsolatot. Náluk a duguláselhárítás 13. kerület területén is fix árért valósul meg, tehát emiatt sem kell aggódniuk a klienseknek.

Mivel fontos számukra, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozzanak, a Rothenberger márka profi eszközeit választották. Munka közben betartják a megfelelő higiéniás feltételeket és tisztaságot, feltakarítva és fertőtlenítve hagyják maguk után a terepet. Tehát a duguláselhárítás 13. kerület zónájában is nagyon jó feltételekkel történik. Ha gondja akad, keresse a dugulaskovacs.hu weboldalt!