Az apartman foglalásakor SZÉP-kártyát is elfogadunk

A Pe-Ki apartmanokban teljes mértékben a vendégek igényeire fókuszálunk, hogy emlékezetes lehessen számukra az itt töltött idő. A szolgáltatások gazdag felépítését jellemzi, hogy a fizetés során SZÉP-kártyát is elfogadunk. A székesfehérvári apartman Budapestről indulva 30 perc alatt elérhető, ezért a helyszín a fővárosiaknak is ideális kiindulási pont, ha a királyok városát szeretnék felfedezni.

Az apartman a város szélén, egy új és modern lakónegyedben helyezkedik el és bármelyik irányból könnyedén megközelíthető. Mivel SZÉP-kártyát is elfogadunk, ezért azoknak is elérhetővé válik a szállás, akik kizárólag a kártya felhasználásával keresnek maguknak foglalási alternatívát.

A cél az, hogy minél több személyhez eljuthasson ez a lehetőség, illetve a vendégek teljes mértékben otthon érezhessék magukat az itt eltöltött idő során. Ezt igyekszik fokozni az ajándék Bioheal vitamin bekészítés és természetesen az a jellemző, hogy SZÉP-kártyát is elfogadunk. Fedezze fel Ön is nálunk megpihenve Székesfehérvár csodáit!