Repülés szerte az országban

Sok gyermek szeretne együtt suhanni a madarakkal. Számukra óriási élményt kínálnak a setarepulesbudapest.hu ajánlatai. Természetesen a 18 év alattiak kizárólag szülői felügyelettel vehetnek részt a programokon, így a repülés akár kiváló családi program is lehet, amit a kisebbek és a nagyobbak egyaránt a szívükbe zárnak majd. A kaland maximális biztonságáért a profi és magasan képzett pilóták felelnek, így nekünk csupán annyi a feladatunk, hogy a legteljesebb nyugalommal élvezzük a repülés által nyújtott lehengerlő vizuális élményt.

A szolgáltatás könnyedén egyénre szabható a setarepulesbudapest.hu weboldalon, itt ugyanis megadhatjuk az egyéni paramétereket, mint amilyen a résztvevők száma vagy a megtekinteni kívánt célpontok. Miután ezeket az adatokat megjelöltük, néhány munkanapon belül megkapjuk az árajánlatot, ami – ha kedvezőnek bizonyul számunkra – egyszerűen véglegesíthető. Ezután csupán el kell jutnunk a kiindulási pontra a repülés időpontján. Egy ilyen élmény garantáltan örökre velünk marad majd.

Kalandos sétarepülés Balaton felett

Hazánk egyik legszebb tavát, amit sokan ,,magyar tenger” néven emlegetnek, talán senkinek nem kell bemutatni. Egy szédítő sétarepülés Balaton és térsége felett olyan kikapcsolódást jelent, amit idáig semmilyen más módon nem sikerült megtapasztalnunk, hiszen a felhők közül letekinteni erre a varázslatos tájra, szinte hipnotikus erővel bír. A felszállást követően megpillanthatjuk a Budakeszi vadasparkot és a fővárost, ezt elhagyva pedig megkezdődik a sétarepülés Balaton irányába.

Közben lehetőségünk van madártávlatból szemügyre venni Martonvásárt és a festői Brunszvik kastélyt, a mellette elterülő tóval együtt, majd irány a Velencei tó, amit sokan ismerhetnek elsősorban a földi perspektívából nézve. Most viszont itt a lehetőség, hogy mindez egy hihetetlenül különleges látószögből táruljon a szemünk elé. A sétarepülés Balaton felett teljesedik ki. Itt egyszerre láthatjuk Balatonfüredet és az Aranypartot, illetve a térség további felejthetetlen csodáit.