Többfunkciós berendezés a gyerekágy leesésgátlóval

Anyukaként a gyermeked boldogsága és biztonsága a legfontosabb szempont, bármilyen témában állsz döntés előtt. Nincs ez másként, ha épp a szobáját rendezed be. Általában az ágyat választjuk ki elsőként, ami központi berendezésként funkcionál. Egy gyerekágy leesésgátlóval az alváshoz és a játékhoz is megfelelő választás.

Ügyeljünk arra, hogy ne csak oldalt, de minden élén párnázott legyen! A gyerekágy leesésgátlóval nemcsak kényelmes és biztonságos, de pénztárcakímélő is. Ha már nem igényli a gyermek a támlákat, egyszerűen leválaszthatóak, így nem szükséges újat vásárolni. A gyerekágy leesésgátlóval játéktárolóként is használható, a tágas ágyneműtartójának köszönhetően.

Választhatod vízlepergetős teflon anyagból készült borítással, mert az könnyen tisztítható. Többféle színben, formában megtalálod, így garantáltan rálelsz a kedvencre, legyen az kisautó, állatos vagy hercegnős. Különleges igény esetén egyedi borítással is kérheted. A szobát az ágyhoz színben passzoló kiegészítőkkel teheted teljessé.