Hatékony tippek fürdőszoba dekorációhoz

A napunk itt kezdődik és itt zárul, ezért kiemelt prioritással bír, hogy a fürdő ne csak kényelmes, hanem szép is legyen. Bár elsőre nem tűnik könnyűnek a feladat, de meg lehet csinálni. Ehhez olyan érdekes tippeket és megoldásokat gyűjtöttünk össze, amelyekkel a fürdőszoba dekoráció igazán eredetivé tehető, ráadásul a pénztárcánk sem fogja bánni.

Egy érdekes mosdó kialakítás a legkézenfekvőbb módja annak, hogy stílusos és hangulatos legyen a fürdőhelyiség belső tere. A kiválasztásakor próbáljunk meg eltávolodni a sablonos dizájntól és keressünk inkább szokatlan lehetőségeket. A mosdó, mint fürdőszoba dekoráció lehet kerek, tálhoz hasonló, négyzet alakú vagy követhet más geometriai formákat is.

Az anyagválasztás során koncentráljunk a nem szabványos megoldásokra! Nem feltétlenül kell a szokásos kerámia termékek mellett leragadnunk. Manapság már nem kevésbé praktikusnak számítanak a fémből készült opciók, sőt, az art deco stílusú kristályok is. A fürdőszoba dekorációk között a tükrök szolgáltatják a legtöbb lehetőséget.

A segítségükkel bármilyen tér, még a legkisebb is új fényben és nagyobb javítások nélkül ragyoghat. Például, ha szimmetrikusan egyszerre két tükröt akasztunk a mosdó fölé, vagy két különböző méretű tükröt választunk, nemcsak változtatunk a szoba megjelenésén, hanem kényelmesebbé is tesszük azt, ha egyszerre két ember használja.

A különféle virágcserepek ugyancsak modern fürdőszoba dekorációnak számítanak, amelyekkel a belső tér „élőnek” és környezetbarátnak tűnik. Ha a helyiségnek van ablaka, akkor biztonságosan használhatunk élő növényeket cserépben, de ha a szoba sötét, akkor válasszunk inkább szárított virágokból készült kompozíciókat.