Kapjon teret a tetőablak szúnyogháló!

A zárt terekben rövid idő alatt felhalmozódnak különféle komponensek, amelyek az emberek egészére nézve károsan hatnak. Ez lehet por, a berendezési tárgyakból kiszivárgó anyagok, de a túl sok vízpára, gombaspóra megjelenése sem kedvező. A rendszeres szellőztetéssel orvosolható a probléma, de ekkor szembe kell nézni egyéb kellemetlenségekkel. Viszont a tetőablak szúnyogháló jelenléte több szempontból előnyös.

Ilyen formában, miközben a káros dolgok távoznak az elhasznált levegővel együtt a helyiségekből, addig a zavaró rovarok berepülésének gát van szabva. A fal síkjában húzódó, alumínium vagy műanyag sínre szerelt tetőablak szúnyogháló üvegszál megerősítéssel rendelkezik és teljesen ellenáll az UV sugárzásnak.

Anyagából adódóan, az időtállóság tekintetében jelesre vizsgázik. A felszerelése is egyszerű, valamint a használata csak néhány mozdulat. Az ablakból élvezhető kilátást sem fogja gátolni a jelenléte. A tetőablak szúnyogháló használata alapvető, ha nem akarunk éjszakánkként kellemetlen zümmögésre, valamint viszkető csípésekre ébredni.