Kompakt asztali használt számítógép garanciával

Szüksége van egy egy olcsó PC-re a munkahelyére vagy otthonra? Akkor ne keressen tovább! A használt számítógép garanciával együtt történő megvásárlása nemcsak egy jól hangzó reklámszöveg. Az ebyte.hu webáruház csapata 1 éves jótállást biztosít mind az irodai, mind az otthoni, de még a legfrissebb perifériákra is, amelyek megfelelőek a legújabb játékok telepítéséhez.

Mit kell figyelembe venni, ha már másvalaki által korábban működtetett komputert vásárol? Noha a PC világ a laptopoknak, a táblagépeknek és az okostelefonoknak köszönhetően mobillá vált, még mindig sok embernek van szüksége a használt számítógép garanciával értékesített típusaira.

Néhányan inkább a különféle merevlemez konfigurációkkal rendelkező modelleket részesítik előnyben, míg mások a gyorsabb processzort. Ezek kiválasztásakor figyelembe kell venni a RAM mennyiségét, ami 2 GB és 8 GB között vagy attól feljebb mozoghat, a processzor márkáját és sebességét, az operációs rendszer típusát és azt, hogy a használt számítógép garanciával kerüljön forgalomba.