Little Dutch játék konyha természetes anyagokból

A fából készült, gyönyörű kivitelezésű Little Dutch játék konyha kiegészítői minden kis szakács álma, hiszen ezekkel a legfinomabb mesebeli falatokat is el lehet készíteni. A gyermekek imádnak sürögni-forogni a konyhában, de persze, az „igazi” tűzhelyhez, késhez és egyéb, rájuk veszélyes eszközökhöz nem nyúlhatnak. Azonban, ezek a játékkonyha kiegészítők nem veszélyesek, hiszen fából készülnek, így minden gyermek nyugodtan játszhat velük. Mondhatni, egy valóra vált álom minden kisgyermek otthonában, hiszen csodaszép és rengeteg kiegészítővel, valamint funkcióval rendelkezik.

A szerepjátékokat már egészen kicsi korban elkezdjük. Látjuk a felnőtteket sütni-főzni, takarítani, babát ringatni. Természetesen, már a legkisebbek is szeretnék ezeket a tevékenységeket másolni. Hagyni, sőt, támogatni kell ezt, például a különleges játékkonyha kiegészítők segítségével. A gyermek ezekkel kibontakoztathatja a fantáziáját, fejleszti a készségeit, amiknek bizony később a hasznát látja.

A játékkonyha kiegészítők oktatnak és fejlesztenek is

Az sem mellékes, hogy megismer rengeteg élelmiszert, konyhai eszközt, ami szintén nagyon fontos a későbbiekre nézve. A Little Dutch gyártó olyan játékkonyha kiegészítőket álmodott meg és gyártott le, amilyenekkel még a felnőtteknek is kedvük szottyan a játszáshoz. A fa játék szülinapi torta, a szeletelhető tojások, vágható gyümölcsök csak pár példa arra, amit megtalálhatunk a termékpalettán. Tilos hozzányúlni a kávéfőzőhöz? A valódi konyhában igen, de a Little Dutch csodálatos világában nem. Itt a játékkonyha kiegészítők egyáltalán nem veszélyesek még a legkisebbek testi épségére sem. Ezek mesebeliek és különlegesek, így minden lurkónak járnak.

A Little Dutch játék konyha nemcsak érdekes, hanem értékes is

A játékboltokban rengeteg konyha, edény meg mindenféle kiegészítő kapható, amivel a gyerkőcök rendkívül kellemesen el tudnak játszani, akár órák hosszat is. A Little Dutch játék konyha abszolút kiemelkedik a kategóriájából, hiszen egyedi kívül-belül. A csodaszép formák szemet gyönyörködtető színekkel párosulnak, a konyha részletei pedig egészen elképesztőek, még felnőtt szemmel is.

Az anyaga fa, ezért sokkal tartósabb és természetesebb, mint a műanyagból készült változatok. Szintén az anyagának köszönhetően, nagyon tartós, tehát bőven megéri befektetni egy ilyen játékba, hiszen a család összes gyermeke játszhat majd vele.

A termék funkciói, tulajdonságai azt az érzetet adják, mintha egy mesebeli, de mégis valóságos babakonyhában lennénk. A Little Dutch játék konyha ugyanakkor nemcsak minden kislány álma, hiszen a fiúcskák is foglalatoskodhatnak a konyhában, így ők is sokat tanulhatnak az eszközökről, ételekről és minden bizonnyal otthonosabban fognak majd mozogni az „igazi konyhában”.

Vághatnak zöldségeket, gyümölcsöket, készíthetnek teát, de még kávét vagy tojást is főzhetnek maguknak és az éhes játékoknak. A rendkívül esztétikus Little Dutch játék konyha dekorációnak is beillik egy gyerekszobába, hiszen annyira mutatós és egyedi. Az okosjatek.hu webáruházban kiemelt helyet kap ez a különleges és minden téren értékes, igényes termék.