Lubickolni sellő Barbie társaságában

A kislányok imádják a babákat, a Barbie pedig már nagyon régóta számít első számú kedvencüknek. Szerencsére, ma már nagyon sok termék áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy csodás meglepetést szerezhessünk a kis hercegnőnknek. Egyik kiváló darab a sellő Barbie, ami a varázslatos uszonyának köszönhetően segít elmerülni a Dreamtopia képzeletbeli mesevilágában.

Úszómozgása egyetlen gombnyomás által aktiválódik, ezt pedig csodálatos fényjáték kíséri, amikor a baba belecsobban a vízbe vagy éppen kijön abból. A sellő Barbie uszonya különböző színekben pompázik, a fények villanásának köszönhetően, közben pedig az ikonikus sellőúszást imitálja.

Bár a sellő Barbie nem képes magától úszni, mégis nagyon jó játék a kislányoknak, akik büszkén mutatják meg a barátnőiknek az új játékszerüket. Az esti fürdéskor nem hiányozhat a fürdőkádból a sellő Barbie sem, hiszen kizárólag vele válik varázslatos élménnyé a vízben való játszás. Így a két barátnő együtt úszkálhat, lubickolhat a habokban, később pedig mosollyal a kipirult arcocskájukon alszanak el.

Ezeket a remek élményeket Ön is biztosíthatja a kislányának, ha megvásárolja neki a sellő Barbie csodálatos példányát a jatekotthon.hu webáruházból, ahol jelenleg a termék 26% árkedvezménnyel kapható. Ajánlott más játékokat is vásárolni innen, ugyanis 25 000 Ft feletti rendelés esetében ingyenes a házhozszállítás. Így az árkedvezmény mellett, további megtakarításra van lehetőség. A játékok mindig kellenek a kicsiknek, hiszen ezek által fejlődnek szépen.