Miért jó a retinol használata?

Ráncainkat szeretni is lehet, hiszen ezek az életünk részét képezik, nem pusztán a korunkat jelölik, hanem a minket formáló jellemvonások is. Érthető, hogy sok hölgy küzd az arcán látható barázdákkal, ráncokkal, viszont a retinol használata a lehető legjobb természetes metódus. Nagyon jó a medinatural.hu webshopból megrendelhető retinol szérum, mert tökéletesen beilleszthető a ráncellenes anti-aging arcápoló programba. Valódi megújulást jelentenek a bőrnek a szérumban fellelhető koncentrált hatóanyagok.

A retinol használata által csökkennek a ráncok, fiatalosabb, feszesebb lesz az arc, de ugyanakkor a problémás bőr kezelésére is tökéletesen alkalmas a produktum. Maximálisan kifejti bőrmegújító hatását, de igazán kíméletes a bőrhöz, mert a liposzómás technológiának köszönhetően, a retinol a felhám mélyebb rétegeiben szabadul fel. Tehát a retinol használata ily módon kiváló eredménnyel jár. Ha Ön is szeretné eltüntetni a ráncokat az arcáról, nyakáról, akkor tanácsos kipróbálnia a terméket.

Arckrémek a mindennapi bőrápoláshoz

Az arcbőr mindennapi hidratálása, táplálása nagyon fontos, azonban oda kell figyelnünk, hogy a bőrünknek optimális produktumot válasszuk erre a célra. Legjobb döntés a természetes alapanyagokból készült változat. Például a C-vitaminos hidratáló arckrémek feszesítő hatásúak és ránctalanítanak is. Ezek a legtöbb bőrtípushoz megfelelőek, bár a szakemberek elsősorban a normál vagy száraz, érett, dehidratált bőrre ajánlják. Aztán ott vannak a niacinamidos hidratáló arckrémek, amelyek képesek megszabadítani a bőrproblémáktól és közben intenzíven regenerálják a felhámot.

Az érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőrre lett kifejlesztve a regeneráló rosacea krém, ami aktív hatóanyagaival segít megszüntetni a sérülékeny bőrre jellemző feszülő, száraz, égő érzést. Jelentősen csökkenti a pirosságot és az érrendszeri elváltozásokat. Továbbá, a retinol ránctalanító arckrémek bőrmegújító, feszesítő hatásúak. Egyetlen évszakban sem szabad megfeledkeznünk a fényvédő arckrém használatáról sem, mert így megőrizhetjük bőrünk fiatalságát.