Minőség és hozzáértés a Grundfos részéről

Amikor magas minőségű, nagy precizitással kialakított szivattyút keresünk, akkor hosszú éveket remélünk a működésüket illetően. A Grundfos pontosan ezeket a jellemzőket birtokolja, hiszen évtizedek tapasztalatai igazolják, hogy a márka irányába forduló bizalom nem volt alaptalan. A termékek esetében jelentősen megtérül a befektetett összeg, hiszen rendszeres használatuk és folyamatos igénybevételük során bizonyítottan megállják a helyüket. A Grundfos keringető szivattyúkat általában a víz cirkulálására alkalmazzák különböző fűtési rendszerekben.

Cirkó vagy radiátoros fűtés esetében egy ilyen szivattyú továbbítja a vizet a fűtőtestekbe, emiatt mindig hangsúlyos elem, hogy a keringető szivattyú hosszú élettartammal bírjon. A meleget ugyanis ez a szerkezet motorizálja az otthonunkban, így az esetleges meghibásodás a tél közepén bizony hatalmas gondot jelenthet. Fontos egy Grundfos gép rendszeres karbantartása, ezét figyeljünk rá és becsüljük meg, mert így biztosan sokáig közvetít majd meleget a családunknak.

A Grundfos fokozott figyelmet szentel a gyártás során

A márka kezdetben nagyobb méretű elektromotorokat készített ipari szivattyúkhoz. Később a Grundfos kibővítette gyártását az in-line és a szennyvíz-átemelőszivattyúk irányába. Végül a búvárszivattyú motorok előállítása került előtérbe, illetve a szennyvízszivattyúk gyártása szélesedett ki még inkább. Ez a változatos és temérdek munkával járó folyamat elősegítette, hogy a Grundfos márka széleskörű tevékenységet végezzen hazánkban.

További lényeges attribútum, hogy a cég nem csupán a fűtés, hűtés, szivattyúzás, szennyvíznek az elvezetésének területén hívja fel magára a figyelmet, hanem jelentős energiát szentel a különböző környezetvédelmi és tűzvédelmi megoldások fejlesztésére, népszerűsítésére. Erről az elhivatottságról tesz tanúságot, hogy a Grundfos a szervizekkel és az alkatrészekkel való ellátottság tekintetében is elsőrangúnak nevezhető. Ebből következik, hogy a szivattyúk gyorsan és szakszerű hozzáállás kíséretében kerülnek javításra a meghibásodások során.