Mire való a Zinzino olaj?

Az immunrendszerünk véd meg bennünket a különféle betegségektől, ezért fáradhatatlan munkájában célszerű egy természetes készítménnyel támogatni. Például a Zinzino olaj hozzájárul az immunitás, a szív és az agy normál működéséhez. De egyéb jó tulajdonsággal is fel van ruházva, támogatja a csontokat, fogakat, izmokat, a sejtosztódást, megfelelő vérnyomást, illetve az optimális kalciumszintet a vérben.

Jellegzetessége az is, hogy segít elérni a szervezetben a megfelelő Omega 6 és 3 zsírsavak arányát. A Zinzino olaj étrend-kiegészítő megvásárlása kitűnő befektetés, köszönhetően a szervezetre gyakorolt pozitív hatásainak.

A flexity.hu webáruház kínálatában szereplő Zinzino olaj egyszerűen és könnyen megrendelhető, 100 ml kiszerelésben. A készítmény narancs-citrom-menta ízű, kellemes. Összetevői között Omega 3 zsírsavak, olívaolaj, tokoferol és D-vitamin található meg. A Zinzino olaj egy kiegyensúlyozott, tisztán természetes polifenol étrend-kiegészítő, ami kúrához és megelőzésképpen egyaránt kiváló.