Mit csináljunk a vodkából?

Azok a legjobb italok, amiket többször lehet használni, vagy éppen több helyzetben is megállják a helyüket. Jó példa erre a vodka, amit ihatunk egymagában, jéggel, ízesített italokkal vagy szeszesitalokkal keverve. Minden bizonnyal ez az egyik alapitalunk, aminek ott kell lennie a konyhában, hiszen soha nem tudhatjuk, hogy mikor lesz rá szükségünk.

Az interneten keresztül rengeteg recept érhető el, ahol nagyszerű ötleteket szerezhetünk. Az egyik ilyen, hogy gumimacikat teszünk egy pohárba, majd ráöntjük a vodkát, ami utána a hűtőbe kerül. Nagyjából egy este alatt a macik beszívják az italt, amit a barátainkkal együtt tudunk megenni.

A vodka ezután koktélként is megállja a helyét, sokan szeretik gyümölcsökkel, például eperrel keverni, de soha ne feledkezzünk meg a lime-ról, ami megbolondítja a pohár tartalmát. A koktélokban az a jó, hogy megvehetjük készen, de akár mi is kísérletezhetünk, elfogyaszthatjuk otthon, esetleg beülhetünk valahová. A vodka teljesen alapitalnak számít, úgyhogy az ára miatt sem kell aggódnunk.