Mitől függ a bevásárlókocsi ára?

A bolti vadászat során rengeteg jó akciót ki lehet fogni. A kérdés csak az, hogyan juttatjuk haza a dolgokat? Vegyük a hónaljunk alá és kockáztassuk meg, hogy minden járókelő meglátja mit vettünk? Vagy pakoljuk be műanyag zacskókba és cipeljük át a városon, megterhelve a hátunkat? Egyik sem!

A gurulós bevásárlókocsi ára lehetővé teszi, hogy a költségvetés megterhelése nélkül megoldjuk a vásárolt termékek egyszerű hazajuttatásának problémáját. Ez a kiegészítő speciálisan kialakított vázzal és vastag kerekekkel rendelkezik, amelyek biztosítják a stabilitást. A bevásárlókocsi ára változó és általában a kapacitástól függ, ami 20- 40 liter között mozog, míg a teherbírása több 10 kilogramm is lehet.

A kerekes bevásárlótáska összecsukható modell, amit a pénztárnál egyszerűen egy mozdulattal kibontunk és belepakolhatjuk az összes megvásárolt terméket. A hazafelé vezető utat úgy tehetjük meg, hogy toljuk vagy húzzuk a kocsit magunk mögött, ahogyan nekünk kényelmesebb. A bevásárlókocsi árakról bővebben a webshopunk releváns kategóriájában tájékozódhatsz.