Seiko óra mérnöki tervezéssel

A prémium karórák védjegye a letisztultság, a precizitás és a megbízhatóság. A Seiko óra évtizedek óta a kategória családjába tartozik a nagyon jó minőségű termékeivel. A Seiko mutatta be az első a világ első kvarc óráját 1969-ben, ma pedig már több mint 600 termékből választhatunk, esztétikusabbnál-esztétikusabb darabok közül, különböző stílusban.

Rengeteg szín, változatos formavilág és elérhető árak jellemzik a Seiko óra termékeket. Időtállóságukat a generációkon átívelő darabok igazolják. Minőségi anyagból készülnek, mérnöki tervezéssel. Roppant népszerű a Presage Sharpe Edge karóra, a japán kender leveleire emlékeztető mintával, automata szerkezettel és zafír üveggel.

A sportos órák sztárja a szilikonszíjjal, 200 méterig vízálló, Hardlex üveges, kék Save The Ocean. Közkedvelt időmérő az igényes hölgyek körében a 5 Sports Seiko óra, ami barna bőrszíjával és rozéarany tokjával kifinomultságot tükröz. A Seiko megbízható márka, garantálja a hosszú távú működést, pontosságot. A vállalat időnként limitált kiadású termékeket is piacra dob.