Syen klíma egyedi funkciókkal ellátva

Egy alaposabb lakásfelújítás esetén több dologra megéri kitérni. Ha már amúgy is történik némi fúrás és faragás, bontás, akkor megéri elgondolkodni olyan termékek beszerzésén és üzembe állításán, amilyen a Syen klíma. Ez a magas színvonalat képviselő márkakategória olyan kényelmet vihet az életünkbe, amiről eddig még csak álmodtunk.

Végre egyetlen gombnyomással optimális belső hőmérsékletet teremthetünk és mindezt minimális energia befektetés révén. A G10 inverter technológia lehetővé teszi a -22°C fűtési működési tartományt. A Syen klíma még távolról is működtethető, vezeték nélküli internet csatlakozás révén. Az I-Feel funkció segítségével pedig gyorsan ellátja a temperálást.

A különleges funkciókat hosszan lehetne sorolni, de érdemesebb ezeket megtapasztalni a hétköznapokban. Az egyedi tulajdonságok révén, valóban magával ragadó a Syen klíma nyújtotta kényelem. A gyors telepítést követően, sok éven keresztül használható, minimális karbantartási igény mellett. Egy modern 21-ik századi otthon szerves része ez a készülék. Ne mellőzzük ezért mi sem!