Milyen trendek uralkodnak hidegburkolat fronton?

A lakberendezés trendjeinek változásával rendre fókuszba kerülnek a csempetrendek is. Jól tükrözi ezt a Palatinus fürdőszobaszalon a hidegburkolat kínálat is. Itt is jól látszik, hogy színekben idén is folytatódik a sötét és fehér trend. Az anyagokat illetően pedig a természetességé a főszerep. A hidegburkolat témájában nem feltétlenül kell a konyha és fürdőszoba területére korlátozódnunk.

Lépcsőre, teraszra, sőt, egyre gyakrabban a nappaliba is nyugodtan választhatjuk. Mivel a kínálat egyre változatosabb és mutatósabb, nincs az a lakberendezési stílus, amihez nem lehet megfelelő hidegburkolatot társítani.

Mivel idén nagy trendje van az extrémebb színű és formájú csempéknek, bőven akad választék a bátrabb vásárlóknak is. A trendekkel csak az a gond, hogy gyorsan idejüket múlják, ezért hosszútávon mindig előnyösebbek a hagyományosabb formák és minták. A márvány mindig kifinomultságot, a fa pedig természetességet, melegséget kölcsönöz. A fehér a tisztaságot, a fekete hidegburkolat pedig a drámai hatást teremti meg a térben.