Pandora medál az egyediség jegyében

Ha egy nyakláncot pillantunk meg, akkor nem biztos, hogy az ékszer mintája vagy anyaga ragadja meg a tekintetünket, hanem a rajta lévő medál. A Pandora medál könnyen felismerhető azoknak, akik jártasak kicsit a prémium ékszerek terén, hiszen a jellemzőjük a különlegesség és kifinomultság.

Ezt a két tulajdonságot lehet úgy ötvözni, hogy az ékszer ne legyen sem túl sok, sem túl kevés. A Pandora tökéletesen tudja, hogy mi a határ az ízlésesség és az eröltetettség között. A 14 karátos rózsaarannyal futtatott lángoló szárnyak Pandora medál briliáns csiszolású cirkónia kövekkel igazi mestermű. A kézzel megmunkált modell, ami villámmotívumot ábrázol, a ragyogó ötleteket és az erőt, a rugalmasságot és az intuíciót jelképezi.

A tökéletes elegancia keresőinek az édesvízi tenyésztett barokk gyöngy Pandora medál lesz a tökéletes találat, ami a szó szoros értelmében páratlan. Nem érdemes sokat ecsetelgetni a Pandora medál típusokat, mivel látni kell ezeket. Megtalálhatóak a velekey-ekszervilag.hu webáruházban!