Visszahozza a múltat a Budapest Retro Élményközpont

A világ tele van kihívásokkal és nagyon sok kellemes élménnyel, amit gyakran a szívébe zár az ember. A modern kor egyértelműen magával hozta a gyors változást, fejlődést, aminek az eredménye, hogy a különféle használati tárgyak évek alatt lecserélődnek. Ilyen formában nem kapcsolódik azokhoz semmilyen komoly érzelmi töltés. A Budapest Retro Élményközpont révén vissza lehet repülni abba a korba, amikor még minden sokkal lassúbb volt. A digitalizáció révén már olyan szinten repülnek el az évek, mintha azok hetek lennének.

Órákat lehet úgy ülni a televízió vagy a számítógép, de a telefon képernyője előtt is, hogy fel sem tűnik több óra elmúlása. Azért néhány évtizeddel ezelőtt még nem ez volt a helyzet. A Budapest Retro Élményközpont pontosan ezt hivatott visszahozni. Itt aztán megvan minden olyan múltbéli emléket felidéző holmi, ami azonnal bekapcsolja a már régen eltemetett emlékeket a gyerekkorból. Ismét lehet telefonfülkét használni, parkoló veterán autókban gyönyörködni. A Budapest Retro Élményközpont egyszerűen kihagyhatatlan, ha van még némi nosztalgia a szívünkben.

A Budapest Retro Élményközpont a hagyományos ízeket is felidézi

Természetesen, ha elmerülünk az élményekben, akkor gyorsan elrepül az idő és csak a gyomrunk korgása jelez, hogy itt az ideje kicsit haladni. Nem kell azonban messzire menni, ugyanis a Budapest Retro Élményközpont bisztrója olyan finomságokkal vár minden érdeklődőt, amiket szintén kár lenne kihagyni. Bambi, zsíros deszka, sült debreceni, töpörtyű kenyérrel, gyulai kolbászos szendvics egyaránt kapható. A laktató ételek mellé pedig zenegépből szóló muzsika jár, valamint műbőr csőbútorokon ülve lehet mindezeket elfogyasztani.

A Budapest Retro Élményközpont ugyanakkor a modernebb kor szellemében étkezőknek is kedveskedik, tehát glutén- és laktózmentes termékekre szintén lehet igényelni. A colore.hu weboldalon pontosan megtudhatjuk, hogy merre található ez a helyszín. Ha visszavágyunk a múltba vagy a fiatal generáció tagjainak akarjuk megmutatni miből maradtak ki, akkor irány a Budapest Retro Élményközpont!