Homlokzati hőszigetelés az Austrotherm AT-H 80 EPS lemezzel

A hőszigetelés hatékonysága a 21. században vitathatatlan. Energiatakarékossági szempontból egyszerűen nem lehet ezt nélkülözni. A teljes hatékonyság érdekében persze nem mindegy, hogy milyen alapanyagokkal történik a homlokzati hőszigetelés. Sokan előszeretettel döntenek a Austrotherm AT-H 80 EPS, 10 cm homlokzati hőszigetelő polisztirolhab mellett.
A termék lényege az AT-H80 alapanyagban rejlik, hiszen az ebből készült homlokzati díszítő profilok a kivitelezés során egyszerűen felületkezelhetők. A segítségével a homlokzati hőszigetelés igazán egyszerű és a végeredmény tartós lesz. A sokoldalúságról sem lehet megfeledkezni, ugyanis az AUSTROTHERM AT-H 80 expandált polisztirolhab új épületeknél és régi épülethomlokzatok felújítása során is remek szolgálatot tehet.

Temérdek egyéb alapanyaghoz is jól felhasználható, így betonra, téglára, előregyártott elemekből szerelt falra sem fog gondot okozni a felrakása. A hőszigetelő rendszer elkészítésével szilárd, az időjárás hatásainak tartósan ellenálló bevonatot kap az épület. Amikor tehát a cél a megbízható és minden téren kifogástalan homlokzati hőszigetelés, egyáltalán nem meglepő, hogy sok szakember előszeretettel választja ezt a terméket. Hol vásárolható meg az Austrotherm AT-H 80 EPS polisztirolhab?

Az epitoanyag.hu a hőszigetelés nagymestere

A hőszigeteléssel foglalkozó szakik nagyon kedvelik, ha mindent egy helyen tudnak megvenni, aminek köszönhetően a bevállalt projektekkel gyorsabban haladhatnak. Óriási felhozatallal vár minden kedves vásárlót az epitoanyag.hu. Igazán nagy népszerűségnek örvend itt az T-H80 homlokzati hőszigetelő lemez. Ennek előnye, hogy kismértékben sem tartalmaz újrafelhasznált matériákat.
Az alkalmazását az MSZ 7573 számú szabvány szabályozza, de a nagy méretpontosságú, utózsugorodást már nem mutató termék elsősorban homlokzati hőszigetelő rendszerekhez javasolt. A jól megválasztott, az epitoanyag.hu oldaláról rendelt produktummal biztos, hogy a falazatok hőátbocsátási tényezője nagymértékben javítható. Sőt, ami még fontos, hogy a magas értékű szigetelés a fűtési költségek jelentős megtakarítását eredményezi.