A Baumit UniPutz vakolat a garantált minőség

A vakolóhabarcs a falfelület egyenetlenségeinek kitöltésére, a hibák, sérülések eltűntetésére szolgál. A Baumit univerzális alapvakolat egy előre bekevert, mész-cement összetételű anyag, amely minden ásványi alapfelülettel kompatibilis. Használható durván lehúzva alapvakolatként vagy finoman eldörzsölve simítóvakolatként, kül-, és beltéren egyaránt.

Fontos a Baumit UniPutz vakolat használata előtt az alapfelület alapos előkészítése, portalanítása, mentesítése a fagytól, nedvességtől, sókivirágzástól. Falazatok esetében minden esetben gondoskodni kell a zárt fugáról, víztaszító felületen pedig nem használható.

A javasolt vakolatvastagság, amit egy rétegben kell felvinni, alapvakolatként beltéren 10 mm, kültéren 20mm, finom vakolatként használva pedig 4 mm. A Baumit UniPutz vakolat használata esetén a különböző felületek előkészítése más és más módon kell történjen, érdemes pontosan betartani a felhasználási javaslatokat. A tökéletes eredmény elérésének érdekében biztosítani kell a munkavégzéshez ideális körülményeket.